Tillykke til vinderen af

Årets Erhvervsinitiativ 2019

RønhaveSlagteren

6.jpg

Om vinderen sagde juryen

Virksomheden spreder kendskab til sine produkter via kundernes positive omtale. Den har hurtigt fået et godt renommé i lokalområdet for sine kvalitetsprodukter og som en virksomhed, der kan levere noget ekstraordinært. Det er blevet ”in” at servere produkter fra virksomheden, når man skal have gæster. Virksomheden har på den måde fået skabt sig et lokalt brand.

Virksomhedens produkter er bæredygtige og virksomheden har gennem flere år vist, at den også er økonomisk bæredygtig. Virksomheden viser endvidere sin bæredygtighed ved at have genbrugt de tidligere lokaler fra Forsøgsstation Rønhave og Rønhavegård på Kær Halvø. Personalets personlige engagement over for kunderne gør det til en oplevelse at købe virksomhedens produkter. Kunderne kan godt lide at komme i butikken, fordi alle får en god og individuel betjening uanset, hvem de er. Det viser rummelighed. Virksomheden har vist fightervilje ved at tage kampen op med delikatesserne og slagterafdelingerne i dagligvarebutikkerne. Endvidere har virksomheden vist fightervilje ved ikke at flytte slagterforretningen ind til Sønderborg City og ved at bibeholde sin placering på Kær Halvø.

Med prisen Årets Erhvervsinitiativ ønsker JCI Sønderborg at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune ved at sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder. Prisen bygger på værdierne: rummelighed, bæredygtighed og fightervilje.

Oplæg ved Jacob Risgaard
EUC Syd - Kokkeelever
Publikum
Sødesager
LP, Vivi og vinderen
Netværk
Vinderen kåres
Carina om JCI
Jacob Risgaard
Vildere
Vivi Muurholm
ÅEI satuette
Jacob Risgaard - Coolshop
Jens Peter Jensen  - Local President

Erik Lauritzen

Borgmester Sønderborg Kommune 

Jeg er rigtig glad for JCI's engagement i Sønderborg og sætter stor pris, at foreningen medvirker til at gøre Sønderborg-området attraktivt for yngre erhvervsledere.

Jeg synes, at det er godt, hvis JCI kan være med til at bygge broer mellem de forskellige aktører i Sønderborg, altså studerende, etablerede virksomheder, vækstråd og det politiske niveau.

 

Der er brug for, at vi alle trækker i samme retning, og her kan JCI bidrage. Jeg ser frem til kommende arrangementer i JCI!

TAK TIL DETTE ÅRS JURY

Bent.png
Viv.png
Svend-Aage.png
Jurymedlem-Nicolai-Faaborg-Andresen.png
JensPeter.png
Bent Jensen
Svend-Aage Kjær
Nicolai F. Andresen
Jens Peter Jensen
Vivi Muurholm

Advokathuset Muurholm ApS

Kontor Syd A/S

Better energy solutions A/S

JCI Sønderborg

Linak A/S

TAK TIL DETTE ÅRS SPONSORER

PLATIN

Linak billede.JPG
SIB.png

GULD

SØLV

Kopi af Langenberg-mail.png
EUROPCAR_RGB.png
eucsyd.jpg
nyit flatten.jpg
qubis-logo_0.png
Danske bank.JPG
LM Sign logo vektor.png
Stor logo.png
logo SushiNmore.jpg
Vinspecialisten
Mommark-Marina.jpg
torve-hallen.jpg