Årets Erhvervsinitiativ 2021

Mere info om dette års afholdelse af Årets Erhvervsinitiativ kommer her på siden i løbet af sommeren. Du kan bruge ventetiden på at læse lidt om de tidligere års vindere her

Med prisen "Årets Erhvervsinitiativ" ønsker JCI Sønderborg at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune ved at sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder.

Prisen bygger på værdierne: rummelighed, bæredygtighed og fightervilje. 

Nicolai Faaborg Andresen

Vice President, Markets & Customers, Better Energy Solutions  

 Det er dejligt når man bliver anerkendt for de initiativer vi sætter i gang. Det er et godt signal at sende, men som sagt på scenen så er det ikke mig der får den her pris, det er jo os der får den her pris. Det er jo alle de medarbejdere både i Sønderborg og København, der hverdag gør en kæmpe indsats og gør en forskel hverdag eneste dag med at omstille det her land og andre lande til vedvarende energi 

Erik Lauritzen

Borgmester Sønderborg Kommune 

Jeg er rigtig glad for JCI's engagement i Sønderborg og sætter stor pris, at foreningen medvirker til at gøre Sønderborg-området attraktivt for yngre erhvervsledere.

Jeg synes, at det er godt, hvis JCI kan være med til at bygge broer mellem de forskellige aktører i Sønderborg, altså studerende, etablerede virksomheder, vækstråd og det politiske niveau.

 

Der er brug for, at vi alle trækker i samme retning, og her kan JCI bidrage. Jeg ser frem til kommende arrangementer i JCI!

Tak til juryen 2020

Vivi Muurholm
Bent Jensen
Svend-Aage Kjær
Sune Hansen
Jens Peter Jensen

Linak A/S

Advokathuset Muurholm ApS

SAAK Gruppen

RønhaveSlagteren

JCI Sønderborg