JCI Sønderborg kårer hvert år

Årets Erhvervsinitiativ

Arrangementet omhandler foredrag og kåring af Årets Erhvervsinitiativ. Arrangementet afsluttes med erhvervsnetværk med et let traktement. 

Med prisen Årets Erhvervsinitiativ ønsker JCI Sønderborg at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune ved at sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder.

Prisen bygger på værdierne: rummelighed, bæredygtighed og fightervilje

 Det er dejligt når man bliver anerkendt for de initiativer vi sætter i gang. Det er et godt signal at sende, men som sagt på scenen så er det ikke mig der får den her pris, det er jo os der får den her pris. Det er jo alle de medarbejdere både i Sønderborg og København, der hverdag gør en kæmpe indsats og gør en forskel hverdag eneste dag med at omstille det her land og andre lande til vedvarende energi. 

Nicolai Faaborg Andresen

Vice President, Markets & Customers, Better Energy Solutions  - vinder af Årets Erhvervsinitiativ 2018 

181115-10321.jpg

Erik Lauritzen

Borgmester Sønderborg Kommune 

Jeg er rigtig glad for JCI's engagement i Sønderborg og sætter stor pris, at foreningen medvirker til at gøre Sønderborg-området attraktivt for yngre erhvervsledere.

Jeg synes, at det er godt, hvis JCI kan være med til at bygge broer mellem de forskellige aktører i Sønderborg, altså studerende, etablerede virksomheder, vækstråd og det politiske niveau.

 

Der er brug for, at vi alle trækker i samme retning, og her kan JCI bidrage. Jeg ser frem til kommende arrangementer i JCI!

DETTE ÅRS JURY

Vivi Muurholm

Linak A/S

Bent.png
Viv.png
Svend-Aage.png
Carsten.png
Marianne.png
Bent Jensen
Svend-Aage Kjær
Carsten Koch
Marianne Godballe

Advokathuset Muurholm ApS

Kontor Syd A/S

Mommark Marina

JCI Sønderborg

VI SPONSORERER ÅRETS ERHVERVSINITIATIV

Sponsorer.png

PLATIN

GULD

SØLV