top of page

Medlemsskab

 

Herunder finder du informationer om et medlemsskab af JCI Sønderborg.

Har du lyst til at vide mere så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her.

JCI_Sønderborg.jpg
Hvem er medlem?

Medlemmerne i JCI Sønderborg er erhvervsaktive unge I 20'erne og 30'erne, der brænder for at tage udfordringer op og udvikle egne evner. Medlemmerne har vidt forskellig erhvervsmæssig baggrund og repræsenterer mange forskellige brancher. Vi kommer både fra den offentlige og private sektor, er lønmodtagere og selvstændige.

Når et medlem fylder 40 år bliver denne senior medlem, og kan derved fortsat deltage som medlem men har dog ingen stemmeret.

10.jpeg
Hvad koster et medlemskab?

Medlemskontingentet udgør kr. 3.500,- pr. år.

 

Prisen inkluderer afholdelse af afdelingsmøder og forplejning til disse, samt diverse sociale arrangementer i afdelingen. Der kan dog ved særlige events påregnes egenbetaling i mindre omfang. 

JCI Insights 026.JPG
Forventninger til dig

Vi forventer, du er engageret og villig til at yde en indsats for at gøre en forskel for dig selv og andre. Dette indebærer aktiv deltagelse i afdelingsmøder og de løbende projektarbejder. Herudover forventer vi, at du generelt deltager aktivt i foreningens arbejde og bidrager med sparring, networking og gode ideer.

JCI_16NOV2017_©Patricio_Soto_-_002.jpg
Dit udbytte som medlem

Vores primære formål er, gennem projekter og kursustilbud, at udvikle medlemmernes personlige og faglige kompetencer. Derudover giver det adgang til både lokal, regional, national og international netværk og sparring.

Udbyttet af medlemskabet af JCI står stort set i direkte forhold til den indsats, du lægger i foreningen. Det skyldes naturligvis, at der er en høj grad af ’learning by doing’ i organisationen.

14_marts_JCI_Sønderborg.jpg
Hvor og hvor ofte mødes vi?

I JCI Sønderborg foregår det månedlige afdelingsmøde hver 3. tirsdag i hver måned (undtagen juli). Mødet starter typisk med velkomst og fælles spisning, efterfulgt af foreningsinformation. Derefter følger det faglige indhold med fokus på et relevant tema. Aftenen afsluttes ofte med netværk.  

Rockstar_2.jpg
Hvordan bliver du medlem?

Du skal deltage som gæst i 2 afdelingsmøder, hvor vi lærer hinanden at kende, og hvor du samtidig har mulighed for at vurdere, om JCI Sønderborg er noget for dig.

Send os en mail via vores kontaktformular, med en begrundelse hvorfor du er interesseret i JCI. Du vil herefter blive kontaktet og inviteret til det næstkommende afdelingsmøde.

bottom of page