1/1
Junior Chamber International

JCI er en medlemsbaseret non-profit netværksorganisation med mere end 200.000 medlemmer over hele verden.

På verdensplan er der mere end 100 nationale organisationer med over 4.500 afdelinger til sammen.

De nationale organisationer og lokale afdelinger varierer i medlemstal og kultur, men fælles for alle medlemmer er ønsket om at gøre en forskel i lokal- og verdenssamfundet gennem “Active Citizenship”.

Gennem lokale initiativer søger medlemmer verden over at gøre en forskel i deres lokalsamfund, som vil gøre en positiv forskel globalt.

MISSION

JCI Danmark er en del af en global organisation, og overalt hvor vi findes i verden deler vi den samme mission. Det gælder om du befinder dig på Fyn eller Filipinerne, i Finland eller Florida.

 

"To provide development opportunities that empower young people to create positive change."

Historien om JCI 

VISION

Siden grundlæggelsen for mere end 100 år siden har JCI eksisteret med samme endemål for øje, formuleret i vores vision:

 

"To be the leading global network of young active citizens."

 

Andre steder “går man til netværk” og udveksler visitkort i håb om at gøre forretning. I JCI mødes vi til foredrag, virksomhedsbesøg, på kurser og kongresser, og vi samarbejder og udvikler os gennem store og små projekter. Herigennem opbygger vi stærke relationer til de andre medlemmer. Faktisk melder de fleste medlemmer, at et stærkt netværk er det primære udbytte, sammen med personlig udvikling og ledertræning.

FORMÅL

At skabe udviklingsmuligheder, der styrker unge mennesker til at skabe positive forandringer. I mere end 4500 lokale afdelinger er medlemmerne i 20'erne og 30'erne aktive, med intentionen om at udvikle deres personlige egenskaber, at dygtiggøre sig erhvervsmæssigt, at knytte internationale forbindelser, at bidrage til lokalsamfundet og at opbygge et stort netværk af stærke relationer.

Organisatorisk opbygning