Afdelingsmøde lige over grænsen

Marts måneds afdelingsmøde var lige over grænsen – bogstaveligt talt. Det var nemlig Fleggaard i Harrislee, der lagde lokaler til det spændende møde.

Her fortalte direktør Mike Simonsen om hvordan det er at drive grænsehandel. Vi blev hurtigt klogere på, at det handler om meget andet end at sælge dåsebajere. Der er meget politik i det, og generelt bliver der fra danske købmænd og politikere set skævt til grænsehandel. Men faktum er, at grænsehandel er populært – også for folk som ikke bor lige i nærheden. Det betyder bl.a., at det trækker mennesker til, som kommer langvejsfra. Og så tillader Fleggaard sig at være "lige over grænsen" på flere måder. Dét er mange flere aspekter blev i løbet af aftenen drøftet.

Mikes kollega Rasmus Westergaard bidrog udover sin viden om virksomheden, også med stor viden om Fleggaards vine. Han havde taget 4 forskellige flasker med som vi fik lov til at smage: champagne, 2 slags rødvin og en dessertvin. Det faldt bestemt i god jord, og var et fint "break" i selve præsentationen.

Sidst på aftenen blev Per Langenberg fejret. Han har i år jubilæum i JCI Sønderborg. Tillykke til Per, og tak fordi du stadig vil være med.

En stor tak fra JCI Sønderborg til Mike, Rasmus og Fleggaard for en spændende og lærerig aften!

Marts_1.jpg

Marts_3.jpg

Marts_2.jpg

#afdelingsmøde #2015 #fleggaard

Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.