Virksomhedsbesøg hos LINAK

Juni måneds afdelingsmøde var et spændende virksomhedsbesøg hos den familieejede virksomhed på Als, LINAK.

Tidligere JCI'er og local president i Sønderborg, Birgit Spek fortalte om LINAKS historie og værdigrundlag. De fleste i afdelingen blev klogere på, hvad det egentlig er den store virksomhed producerer, og hvor produkterne bruges.

Birgit Spek lagde også op til en lille debat om, hvordan vi sikrer, at tiltrække god arbejdskraft til området. Afdelingens medlemmer kom med friske bud, som der blev taget odt imod af Birgit. Det kan være en udfordring for LINAK at få nok dygtige ingeniører, så der blev både snakket om, hvordan vi kan få børnene til at interessere sig for faget, og hvordan man i samarbejde med kommune og andre virksomheder kan gøre området attraktivt at flytte til.

To nye medlemmer

To nye medlemmer blev optaget i JCI Sønderborg, og det var en begejstret afdeling der bød velkommen. 15 deltog i aftenens møde, heraf gæst Lena Schrøder, fra JCI Sønderborg.

Velkommen til de nye medlemmer Lars og Marianne – vi glæder os til, at lære jer bedre at kende!

Næste møde – sommerFEST!

Næste møde er sommerfesten, som finder sted lørdag den 22. august. Det bliver et heldags-arrangement, som vi helt sikkert skal glæde os til. Nærmere info sendes via email når vi nærmer os.

FAKTA OM LINAK

LINAK er vokset fra en ydmyg begyndelse i 1907. Siden Bent Jensen, administrerende direktør og ejer, overtog familievirksomheden i 1976 og lancerede ideen om den lineære aktuator, der kan lette menneskers dagligdag, har LINAK fortsat sin vækst over hele verden.

LINAK koncernens hovedkvarter i Guderup, Danmark breder sig over et areal på 38.000 m2, der omfatter både udviklings- og produktionsanlæg. LINAK har omkring 1.600 engagerede medarbejdere i 35 lande.


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.