INSIGHTS + Workshop om det personlige lederskab


Lørdag d. 30. januar havde JCI Sønderborg, i samarbejde med JCI Svendborg, fornøjelsen af, at invitere til INSIGHTS og workshop om det personlige lederskab på Alsion i Sønderborg.

Foruden deltagende medlemmer fra afdelingerne i Sønderborg og Svendborg, havde også Vejle´s LP; Martin Nielsen taget turen til Sønderborg.

Dagens trænerer var ingen ringerer end Mats Borgquist Schou (National President 2016) og Lene Brommann Carøe (Vice President 2016 - Region midt). De lagde ud med et indledende oplæg omkring INSIGHTS, samt hvad de forskellige farvekategorier havde af betydning. En del af deltagerne havde en profil fra tidligere, men det anbefales, at man efter en periode på omkring 3 år får fornyet sin profil, da der på 3 år kan være sket mange forskellige ting i ens liv, der kan påvirke dig som person og menneske.

Efterfølgende fik vi udleveret vores profiler, som vi fik lidt tid til at studere. Det var en mere eller mindre skræmmende oplevelse for de fleste. Den ramte uhyggeligt præcist.

Deltagerne var forinden blevet bedt om, elektronisk, at udfylde en formular bestående af 25 udsagn, med 4 ordpar pr. udsagn. Her skulle man markere hvilke udsagn, man henholdsvis var bedst og dårligst til. De sidste to ordpar skulle placeres på en skala fra 1-5. Ud fra denne besvarelse, blev vores personlige "Insights Discovery personal profile" dannet.

De 4 farvekategorier er: Havblå, Ildrød, Skovgrøn og Solgul. Hver farve repræsenterer en bestemt præference. Man har lidt af alle farver/energier i sig, men man har oftest én farve som er mest udslagsgivende. Vi kom mere eller mindre hele farvespektret rundt, med deltagerer placeret i hver energi.

Eftermiddagen stod i det personlige lederskabs tegn, hvor der blev arbejdet videre med de forskellige farvekategorier, som blev implementeret i arbejdet hermed.

En rigtig spændende og indsigtsrig dag, hvor vi hver især blev klogerer på hinanden og ikke mindst os selv!


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.