Debat, mod og gode grin!


Februar måneds afdelingsmøde var en af de mere udfordrende af slagsen - Vi skulle prøve kræfter med JCI-disciplinen: "Snak så de´batter".

"Snak så de´batter" er en debatkonkurrence, hvor det på bedste formåen gælder om, at argumentere for eller imod et i forvejen givet udsagn eller en påstand.

Til at føre os igennem aftenen, havde vi fået fint besøg af Ronny Engstrøm (med frue), og Thomas Andersen. De er begge dommere inden for netop denne disciplin. Deres opgave bestod af kort at "klæde os på", efterfølgende at bedømme os og sidst men ikke mindst, at komme med konstruktiv feedback.

Der blev dannet 4 hold á hver 3 personer, som så skulle dyste imod hinanden. Et "for" hold og et "imod" hold. Denne aften skulle der argumenteres for eller imod udsagnet: "Alle danskere over 45 år skal have indopereret GPS-sender i håndleddet i år 2020". Det kom der nogle enormt sjove og indlevende diskussioner ud af.

Det skal samtidig nævnes, at vi denne aften, havde 2 gæster med, som uden den store tøven, takkede ja til udfordringen og kastede sig ud i det med et åbent sind - godt gået!

Afslutningsvis blev der optaget 2 nye medlemmer; Allan Bo Kaaber Christensen, som arbejder hos Kollund Møbler, og Susanne Højgaard Larsen, som arbejder som advokat hos Advokaterne Kongevej 64. Velkommen ombord!


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.