SwipBox og Det Nære Netværk

Afdelingsaftenen i april stod på henholdsvis oplæg om den lokale virksomhed SwipBox samt Det Nære Netværk ved Kasper Uhrskov le Fevre fra JCI 8000 Aarhus.

Allan Kaczmarek er manden bag SwipBox. Gennem levende fortællinger blev vi introduceret til opstarten af virksomheden fra ide til koncept, over i hvordan virksomheden er vokset til nu at være i 11 lande. SwipBox er en pakkestation, hvorfra du kan modtage dine bestilte pakker – nemt og bekvemt i for eksempel din Dansk Supermarked butik.

SwipBox er et pair-per-click system, hvor virksomheden først tjener penge, når boksene er sat op og bliver brugt. Der er derfor ingen udgifter forbundet med opstilling af boksene for fx Bilka, hvor du kan finde din SwipBox.

Allan lagde slutteligt i sin præsentation vægt på, at det kræver hårdt arbejde at være iværksætter. Og at man sætte sig nogle mål og gå efter dem. Hvordan man når dertil, kan ikke nødvendigvis planlægges, men når man ved, hvor man vil hen, skal det nok lykkes.

Se mere om SwipBox i denne video:

Udover at have besøg af Allan Kaczmarek havde vi fornøjelsen af Kasper Uhrskov le Fevre fra JCI 8000 Aarhus, der fortalte os om deres koncept, Det Nære Netværk.

Konceptet består i, at afdelingen ved hvert afdelingsmøde afsætter en time, hvor der er tid til at pleje sit nære netværk. Dette gøres ved, at inddele de fremmødte i grupper af fire, hvor alle i gruppen skal bede de andre om hjælp til et konkret problem/ønske/udfordring, som de står overfor lige nu. Det være sig enten arbejdsrelateret eller i privatlivet.

JCI Sønderborg fik en smagsprøve på konceptet, da vi blev inddelt i grupper og skulle afprøve Det Nære Netværk.

Feedbacken til Kasper var positiv – og JCI Sønderborg er nu klar til at pleje sit nære netværk!

På aftenen blev Jens Peter Jensen optaget som medlem i JCI Sønderborg – hjertelig velkommen! JCI Sønderborg har dermed nu 19 juniorer tilknyttet afdelingen samt 6 seniorer/senator.

Desuden havde vi fornøjelsen af besøg fra VP-O Region Syd, Marcus Rytman samt 5 gæster (potentielle nye medlemmer).


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.