Karriereudvikling og vejen dertil

Attraktivitet er årets røde tråd i JCI Sønderborg, og i den forbindelse havde vi tirsdag d. 17. maj inviteret Rie Bramsen til, at holde et indlæg omkring karriereudvikling, og hvad det vil sige at gøre sig selv attraktiv på jobmarkedet.

Rie har en lang og gloværdig karriere bag sig, med afsæt i forsikringsbranchen. Hun har bl.a. været Erhvervsmarkedschef hos Alm. Brand og senest Underdirektør i Sønderjysk Forsikring, inden hun for et lille års tid siden tog springet, og blev selvstændig.

I dag driver Rie konsulent/rådgivningsvirksomheden; Bramsen Business, som primært beskæftiger sig med virksomheds-, leder-, og medarbejderudvikling igennem projekter, nye metoder at samarbejde på, samt brugen af div. digitale værktøjer. Samtidig er Rie også aktiv headhunter - primært inden for den finansielle sektor.

I JCI Sønderborg har vi pt. (heldigvis) ingen medlemmer der går ledige, men derfor skader det aldrig, at holde sig orienteret, skulle man pludselig stå i den uheldige situation at blive fyret, eller måske endda selv søger nye udfordringer. Derfor var det utroligt inspirerende, at høre Rie fortælle om sine erfaringer indenfor jobsøgning, og hvad man alt skal være opmærksom på. Det er bl.a. vigtigt med selverkendelse, hvilke kompetencer man besidder - både de stærke og de svage, faglige som personlige - og sidst men ikke mindst er det uhyre vigtigt, at man skriver sine mål og målsætninger ned.

Aftenen blev rundet af med en gentagelse af konceptet "Det nære netværk", og slutteligt blev to nye medlemmer optaget - Malene Christensen der arbejder som Manufacturing Engineer hos Danfoss Drives og Bo Hymøller der arbejder som Speditør hos Eurobulk. Velkommen til jer - vi glæder os til at lære jer endnu bedre at kende!

Som rosinen i pølseenden, kunne Jan Clausen fejre 5 års jubilæum i JCI Sønderborg.


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.