Besøg hos Sønderborg Iværksætter Service

Tirsdag d. 21. juni havde JCI Sønderborg fornøjelsen af, at blive budt inden for hos Sønderborg Iværksætter Service.

En lidt mindre skare af juniorer end normalt - men en god håndfuld gæster, sætter sig tilrette i ét af de mange mødelokaler SIS (Sønderborg Iværksætter Service) har til rådighed. Erhvervskonsulent; Steen Bielefeldt byder velkommen, og vi bliver budt på både øl, vand og snacks.

Steen fortæller entusiastisk omkring SIS og dets mange muligheder for folk med "den gode idé".

SIS er indgangsportalen for alle iværksættere i kommunen. Dog er det ikke helt nok, blot med en god idé. En idé kan være nok så god, men uden en kundeportefølje, altså nogen der har lyst til, at købe dit produkt, falder din idé til jorden igen - i hvert fald drømmen om, at kunne leve af den.

Det med at kunne leve af sin idé, er der allerede op til flere af de mange iværksættere der er tilknyttet SIS der gør. Steen nævner et par af de mere succesfulde virksomheder, og hvad det er de producerer/sælger, og som tilhører kan man ikke undgå at blive bare en smule imponeret over det engagement og den energi der bliver lagt i disse projekter. Man siger ovre på Borgen, at Sønderborg hører med til udkantsdanmark, men sandheden er, at de ikke kunne tage mere fejl! Vi hører til i den absolutte elite hvad angår iværksætteri.

Efter besøget hos SIS, fortsatte aftenens program i vante rammer på Hotel Scandic - først med en lækker middag, efterfulgt af "Det nære netværk", og til sidst afdelingens stund. Her kunne vi byde velkommen til JCI Sønderborgs 22. Junior - Christian Frost Hansen. Christian er Erhvervsrådgiver i Jyske Bank Sønderborg. Velkommen til!

I Juli måned holder JCI Sønderborg sommerferie, men vi vender stærkt tilbage til August med bl.a. den indledende runde til talerkonkurrencen; "Den gyldne mikrofon" og ikke mindst det videre arbejde med "Årets Erhvervsinitiativ".

RIGTIG GOD SOMMER!


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.