Fokus på innovation

Tirsdag d. 21 marts afholdt JCI Sønderborg afdelingsmøde og denne gang gæstede træner Nikolaj Friis fra JCI Vejle, vores afdeling og det var med henblik på at tage os ind i innovationsverdenen...

Nikolaj udfordrede medlemmerne i JCI Sønderborg med opgaver om at tænke ud af boksen under en idégenerering. Han præsenterede afdelingen for ideudviklingsfaser og teknikker til at forme en fantastisk innovations idé. Det var en aften fyldt med tossede påfund, stor aktivitet og en masse hands on træning...

Aftenen endte med gode innovations idéer, som blandt andet kunne være med til at gøre JCI en endnu mere attraktiv og synlig organisation for nutidens talenter og fremtidens ledere, men også med en idé til hvordan man lynhurtige får kolde drikkevarer når vejret pludselig tillader en strandtur...

JCI Sønderborg kunne denne aften også sige hjertelig velkommen til et nyt medlem - Benny Cords Pedersen, som til dagligt arbejder ved PWC i Sønderborg...


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.