En aften i selskab med Nordborg Rotary klub

Tirsdag aften havde JCI Sønderborg fornøjelsen af at være indbudt som gæster til Nordborg Rotary Klub aften på Hotel Comwell. En aften som omhandlede de aktiviteter, som i øjeblikket er i gang på havnen i Sønderborg.

Efter en sønderjysk fællessang og en god middag, gik direktør for Bitten og Mads Clausens Fonden, Per Have på scenen og fortalte om forvandlingen af havnefronten – En havnefront, som kommer til at være en levende bydel med boliger, kontorer og bylivsaktiviteter.

Bitten og Mads Clausens Fond (BMC) står sammen med pensionsselskabet PFA Pension bag byggeriet af havnefrontens mest fremtrædende bygning - Hotel Alsik.

Hotel Alsik, kommer til at byde på 4-stjernede konference faciliteter til 400 personer, spa-aktiviteter, 3 restauranter og når natten falder på, vil hotellet fremstå som et smukt oplysende fyrtårn, som bl.a. vil kunne ses af sejlende på Flensborgfjord.

Managing Owner Gert Prantner fra RIMC International, som kommer til at drive Hotel Alsik, var anden indlægsholder denne aften.

Han tog publikum med på en levende og indlevelsesrig fortælling om byfornyelse og hvilke effekter det at bygge et Hotel i en udfordret by, kan skabe af vækstmuligheder. Med imponerede erfaringer fra lignende projekter bl.a. i Europa, glædede Gert sig over at få muligheden for at være med til at gøre havneområdet i Sønderborg til en levende oase.

Tak til Nordborg Rotary Klub for en god og oplevelsesrig aften.

Per Have

Direktør for Bitten og Mads Clausens Fonden, Per Have

Managing Owner Gert Prantner fra RIMC International

Film om Hotel Alsik - se mere om hotellet på http://www.bmcfond.dk/projekter-filantropi/alsik/


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.