JCI Sønderborg på tur…

Her til aften besøgte 4 medlemmer nemlig JCI Aabenraa, hvor vi var i selskab med Helene Bergmann som kyndigt tog os med en tur gennem Snak så De’Batter konkurrencen.

Men aftenen startede med god forplejning, en præsentations runde og deling af vigtig viden fra JCI Aabenraas LP Robert Brodersen.

Debatten gik lystigt for de deltagende hold, og alle var aktive og gav sig max. Vi havde bl.a. besøg af et par 2.G’er, en kulturminister, Formand for Dansk sangskats bevarelse, en komponist og naturligvis Formanden for Sønderjyllands graden som hører til i Aabenraa…

Emnet som for og imod holdene skulle debattere om var ”Danmark skal have en ny nationalmelodi”. Der blev præciseret at der var tale om at der både forefindes en nationalsang og en nationalmelodi, hvilket var til meget stor debat.

Der var gode argumenter for både at beholde sangene og droppe dem begge til fordel for en ny med noget mere bas og en man ikke fik tinnitus af. Dog var der ingen af deltagerne der havde lyst til at bryde ud i sang – så aftenen endte naturligvis med at vi hørte den ene af vor elskede nationalsange – Der er et yndigt land.

Tak til JCI Aabenraa for en herlig aften – vi glæder os til at være sammen med jer igen.


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.