Virksomhedscrawl i Sønderborg lufthavn

Tirsdag d. 27. Nov. Afholdt JCI Sønderborg årets sidste officielle afdelingsaften. Det blev afholdt som et virksomhedscrawl i Sønderborglufthavn.

Der ligger nogle spændende virksomheder på lufthavnsarealet som vi fik lov at besøge. Aftenen startede ved Alsie Express hvor direktør Lone Koch holdt et spændende oplæg om hvordan de er unikke på deres felt og hvordan selskabet sætter stor fokus på at service er yderst vigtigt. Alle havde muligheden for at gå en tur gennem den sorte flyver samt kigge indenfor i cockpittet. Vi blev serviceret med et dejligt måltid, hvilket vi alle siger 1000 tak for.

Stop nummer 2, var hos firmaet Skyways Technics A/S, hvor CEO Benjamin Nielsen leverede et indlevede og meget spændende oplæg om bl.a. køb og salg af reservedele til flyvere, vedligeholdelse af flyvere, samt et indblik i op og nedturer for virksomheden. Der var en sprudlende energi og det ser lovende ud for virksomheden, som har nogle gode planer for fremtiden. Her var der mulighed for at komme helt tæt på en af de jetmotorer som var under renovering, samt kigge ind i et fly som ligeledes var til renovering. 💺✈

Endestationen var hos selve Sønderborg Lufthavn hvor Jesper Schack gav et indblik i de spændende og meget ambitiøse fremtidsplaner der er på tegnebrættet for at skabe en endnu mere attraktiv lufthavn på Als.

🌟 Stor tak til de 3 virksomheder for at åbne dørene for JCI Sønderborg.


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.