2019 Skudt godt igang i JCI Sønderborg

Generalforsamlingen for JCI Sønderborg er blevet afholdt tirsdag den 15. januar 2019, hvor der var et godt fremmøde af medlemmer - hermed er 2018 afsluttet med god ro og orden.

Til generalforsamlingen aflagde Local President 2018, Marianne Godballe, beretning for året der var gået. Der blev berettet om et godt og lærerigt år, hvor medlems antallet var steget og vi derfor kan se ind i en fremtid med større muligheder for netværket. Der var gennem året afholdt attraktive afdelingsmøder, med god deltager tilslutning og endnu engang blev projekt Årets Erhvervsinitiativ en succes.

Local President 2019, Jens Peter Jensen gennemgik bestyrelsens planer for 2019. En velovervejet og ambitiøs handlingsplan som bygger på tidligere års gode arbejde, blev stemt igennem af medlemmerne og det bliver spændende at følge alle tiltag gennem 2019 i JCI Sønderborg.

JCI Sønderborg afsluttede 2018 med at være den 2. største afdeling i Danmark og går ind i 2019 med samme status. Vi glæder os over udvidelsen i løbet af 2018 og håber på at udviklingen fortsætter ind i 2019, så vi kan skabe større fokus på udviklingmulighederne og sætte større præg på lokalsamfundet.


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.