Hvordan finder og leder man 1200 frivillige?

Afdelingsmødet for marts blev rykket en uge frem, fordi at JCI Sønderborg næste tirsdag d. 19. marts er at finde ved en stand til Erhvervstræf og derfor ikke kan holde afdelingsmøde.

Et stort emne i Sønderborg er at Bon Jovi gæster byen til sommer og dette kræver mange frivillige hænder, men hvordan får man fat i så mange frivillige og hvordan leder man dem i forbindelse med et arrangement af denne størrelse?

Dette var nogle af de spørgsmål vi stillede Mia Lilliendahl Larsen fra Kultur i Syd der kom med et inspirerende indslag om hvorledes man finder frem til 1200+ frivillige til et sådant arrangement, samt hvorledes man leder dem igennem dagene.

Arrangementet kræver frivillige timer både i dagene op til koncerten, samt natten og dagen efter i forbindelse med oprydning og nedtagning af scene.

Mia fortalte, at de blandt andet har en fast gruppe af frivillige, der altid står klar til at give en hjælpende hånd til Kultur i Syd' arrangementer, det er et fantastisk stykke arbejde de gør for at vi andre kan komme langs og nyde koncerterne. Derudover har mange idrætsforeninger tilbudt deres hjælp samt mange andre entusiastiske mennesker.

Det at være frivillig ved Kultur i Syd skaber et fællesskab og en følelse af at være en del af noget, fortæller Mia i løbet af aftenen og hun fortæller samtidig at man tydeligt mærker de frivilliges glæde ved arbejdet.

Vi håber, at Kultur i Syd når i mål med de sidste frivillige, så Sønderborg kan levere et brag af en koncert, som virkelig kan sætte vores by på landkortet!

Efter indslaget fra Mia, var der afdelingens stund, hvor Jens Peter (LP) indvilligede resten af afdelingen i de forslag der bliver taget op til delegeret forsamling på Forårs Kongressen. Derudover blev der givet nyt fra komiteerne og de igangværende projekter.

Vi fik ved samme lejlighed fejret en af vore egne, nemlig Majlinda, der er fyldt 40 år :-)


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.