Min egn i Danmark - holder vi balancen?

Onsdag den 15. maj, var vores Local President (formand), Jens Peter Jensen, inviteret med til debat om hvordan man får udflytning, arbejdsliv og privatlivet til at fungere i et moderne samfund. Han var inviteret af Djøf og debatten var sat op i dilemma-format og styret af Mads Steffensen, fra Danmarks Radio.

De andre deltager i "monopolet" var: - Sara Vergo - Næstformand for Djøf - Jakob Andersen - Tidligere leder i det offentlige, nu skorstensfejer - Susan Rosenberg - skolelærer og ejer af firmaet Timeglasset Det var en vigtig debat, som var god, sjov og med levende involvering fra de omkring 60 gæster, der var mødt frem.

Fra venstre: Mads Steffensen og JCI Sønderborg formand Jens Peter Jensen

#Djøf #personligudvikling #netværk

Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.