JCI Kan...

Afdelingsmødet den 16. marts stod i JCI-inspirationens tegn. Først havde vi besøg af Lars Hajslund. JCI har i rigtig mange år fyldt en stor del i Lars’ liv - både personligt og professionelt. Han lagde ud med, hvordan han som ung blev grebet af, at gå hjem fra møder med armene over hovedet i en lille nordjysk by. Efter en post som Nationalpræsident i 2000, rundede Lars også JCI posten som Verdenspræsident i 2006. Lars er meget inspirerende og forstår, at sætte ord på det særlige fællesskab, der er i JCI som international netværksorganisation.


Randers Regnskov var omdrejningspunkt for næste indlæg af Regnar Kirkeby. Det er nok de færreste der ved, at Randers Regnskov er blevet til som et projekt i den lokale JCI-afdeling. Vi hørte om den langsommelige og politiske proces, men også hvordan man som netværk, kan samle kompetencer blandt medlemmer til at løfte et så stort projekt.


En stor tak til begge indlægsholdere.


Efter indlæggene var der tid til at netværke, hvor der både var plads til snak om livet, arbejde og JCI. Aftenen blev krydret med lækker mad fra Lillemor.


Seneste indlæg
Search By Tags
Ingen tags endnu.